Pàgines

dilluns, 29 de febrer del 2016

LookAT LookOUT. Exposició de fotografia a l’Espai Jove de la Biblioteca Sagrada Família

Les biblioteques ja no són dipòsits estàtics de llibres, sinó que mouen els llibres, activen la lectura i la recerca, i també són ara un nucli d’acció cultural que estimula la creativitat, i el coneixement interpersonal en les ciutats.
La creació d’espais de diàleg i de difusió artística formen part de les activitats de les biblioteques públiques actuals. L’oferiment, des de la Biblioteca Sagrada Família, d’un espai (compartit amb llibres i ordinadors) per mostrar el que fan els joves del barri, ha estat un estímul més per activar la creativitat dels estudiants de l’institut. Les exposicions temporals són una magnífica eina educativa, i de col·laboració interbibliotecària.
Fer realitat la proposta de la bibliotecària Marta Bondia d’acollir les il·lusions i esforços dels alumnes, ha estat un repte per l’alumnat de Cultura Audiovisual. No és fàcil convertir treballs individuals o activitats de classe, en una proposta col·lectiva que estimuli el gaudi estètic o la reflexió. No és fàcil analitzar la viabilitat del projecte i cercar amb rigor científic-cultural el discurs expositiu a comunicar, i la qualitat formal de la mostra. No és fàcil la concreció i selecció dels documents gràfics a exposar. No és fàcil dissenyar el muntatge (suports, cartells). No és fàcil ni el trasllat dels objectes (embalatge, transport), ni la seva instal·lació. I ho heu aconseguit: FELICITATS.





Gràcies Patricia Agenjo, Andrea Algarra, María Laura Arnez, María Beltrán, Ignacio Campos, Adrielle Lopes, Verónica Oña i Tomás Saavedra, un cop més heu demostrat que els joves sou genials, i que tots aprenem de tots. L’espiral del coneixement funciona!


VISITEU L’EXPOSICIÓ I DEIXEU ELS VOSTRES COMENTARIS EN EL BLOG, ens són imprescindibles per continuar avançant.

Els documents gràfics són biblioteca
L’art dels joves té el seu espai a la biblioteca
Les biblioteques ens fan compartir, sentir, pensar i créixer
Compartim biblioteques, compartim vida

VINE A LA BIBLIOTECA DEL PRÍNCEP!

APROFITA’T DE LES BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada